Cine vrea sa vina
Interpret: Surorile Onufrei  |  Album: Poarta Cerului  |  Tematica: Diverse
in 10/05/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Asculta online:  
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"


Fetelor imi place sa va ascult cantarile.serviciul meu e de asa natura ca pot asculta .Si va ascult 4-6 ore pe zi cantarile din "Raze apar" si "croieste-mi cararea" sunt cantari duhovnicesti dupa cum ne spune Scriptura sa cantam.
Putin sunt ingrijorat pt.ca au inceput sa apara in repertoriul vostru si cantece.cand spun cantece ele sunt cantece nu cantari.cantecele sunt acelea care sunt sociale cu un mesaj asa cum sa va spun o abureala cu o linie melodica care nu apartine cantarilor duhovnicesti si cu un mesaj spiritual.voi puteti canta mai departe nu va faceti probleme ca va scriu eu aici.dar vad ca incetul cu incetul dispar cantarile spiriuale si sunt inlocuite cu cantrce cu un mesaj asa sa te ameteasca de cap nu sa ne zideasca spirital.cu melodiile originale schimbate.eu va intreb daca cineva ar lua tabloul lui mona lisa si ar pune ceva vopsea pe el ca nu ii place cum la pictat acel pictor daca sa-r trezi din morti si ar vedea ce ar face cu el? Cred ca la-r inpusca. Nu?

Imi permit sa va scriu pt.ca am cantat si eu pe multe scene in concursuri in viata asta.si stiu exact ce inseamna sa canti in lume si pt lume si stiu ce e cantarea de lauda pt. Marele Imparat
Cu respect Adrian
Adăugat în 13/08/2013 de aditrif
Statistici
  • Descărcări: 714
  • Ascultări: 3651
  • Comentarii: 1
Opțiuni