Doctrina baticurilor
Autor: Ionel Vlas  |  Album: Diverse  |  Tematica: Umblarea crestina
Adaugata in 23/09/2009
    12345678910 5.57/10 X
Media 5.57 din 7 voturi
Asculta online:  
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"
O predica inceputa frumos si la sfarsit aruncata intr-o prapastie!Am doar o intrebare,daca pe strada parul ii foloseste la femeie ca invelitoare,in biserica de ce nu ii foloseste?
Cum poti spune ca un barbat se poate ruga cu capul acoperit?Fie ca e iarna fie ca muncesti un barbat nu va fii ascultat niciodata cu capul acoperit.
Cine schimba adevarul(cuvantul lui Dumnezeu) si cauta scuze,acela poate fii doar unul si el este Diavolul,nici un crestin care il iubeste pe Dumnezeu(implineste cuvantul lui) nu il va necinsti pe Dumnezeu!
E atat de greu ca in cele 5 minute cat te rogi pe strada sau la munca unde esti sa iti scoti palaria/caciula sau ce ai pe cap?Iti va ingheta capul 5 min?
Cat despre femei,daca ai ajuns sa citesti acest mesaj sora,nu te lasa amagita parul nu va inlocui mahrama niciodata,puneti macar un batic atunci cand te rogi si nu il necinsti pe Dumnezeu prin neascultare!
Este scris asa:"Sa se roage ACOPERITA",asa ma voi ruga,"Sa se roage DESCOPERIT" asa ma voi ruga,dar niciodata nu voi cauta o scuza ca sa fac nu cum vrea Dumnezeu ci cum vrea Diavolul!
Genul acesta de interpretari ale Cuvantului lui Dumnezeu au facut ca modernizarea aceasta sa ajunga in biserici.
Cum spunea cineva:Inainte era Mahrama,apoi Baticul,apoi Bentita,iar acum e doar un fir de par!
Inchei cu urmatoarele intrebari: DE CE SA NU PORT BATIC? CARE E MOTIVUL CARE MA OPRESTE SA PORT BATIC ATAT IN BISERICA CAT SI PE STRADA?
Domnul Isus sa va Binecuvanteze pe toti!
Adăugat în 11/03/2012 de Anonimul30
Enigmele mele din cap.11 - 1 Cor. nu sunt despre femei... ci despre barbati:

- (vers. 4) "Orice barbat care se roaga sau proroceste cu capul acoperit isi necinsteste capul sau." --- ori evreii s-au rugat dintotdeauna (pana azi) cu capul acoperit;
- (vers. 14) "Nu va invata chiar si firea ca este rusine pentru un barbat sa poarte parul lung" --- ori Domnul nostru Isus Hristos a purtat parul lung.
...

Una peste alta macar sa-mi vad eu nevasta fara batic dar in deplina ascultare de mine si de Hristos... atunci as recunoaste "semnul" supunerii ei!!!

Binecuvantari!

Adăugat în 17/02/2013 de marius_mihai
Cred ca daca Biblia in loc sa fie limpede scrisa de Moise, Ieremia, Daniel ar fi fost scrisa de Anonimul 1, Anonimul 2 sau Anonimul 3 ,n-ar fi avut nici o credibilitate!Cand noi avem o opinie mai ales cand este scripturistica,nu trebuie sa ne rusinam de identitatea noastra! Noi dam GREUTATE la ceea ce afirmam in raport de ceea ce noi TRAIM, nu dor in raport de ceea ce SPUNEM!
Adăugat în 17/02/2013 de cristianagape
Statistici
  • Descărcări: 690
  • Ascultări: 2517
  • Comentarii: 3
Opțiuni