Unde, Doamne
Interpret: Alexandrina Tulics  |  Album: Rouă pentru suflet  |  Tematica: Diverse
in 12/09/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi
Asculta online:  
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"


„Numai Ție”, un adevăr cântat spre lauda Domnului de un suflet sensibil și o voce binecuvântată de
Domnul cu multă sensibilitate.Mulțumesc Domnului și ție sora mea, pentru acest frumos dar.
Adăugat în 12/09/2013 de ana_haz51
Fara cuvinte....
Adăugat în 13/09/2013 de lboltasu
Daruiesc tuturor cintarile din albumul muzical''Roua pentru suflet''
Adăugat în 13/09/2013 de sanda_tulics
Soră Sanda! Mulțămită D-voastră am intrat la „Cântece”. Nu sunt un ascultător ale cântecelor așa numite „creștine” cu schimonosirile netalentate de azi. Aceea ce că se scrie ori se cântă „pentru Domnul” nu este o îndreptățire a netalentului și neoriginalității. Cântecul creștin, dacă se poate numi așa, este 50 la 50, adică o proporție egală a însemnătății cuvintelor și melodiei. Astăzi se cântă ca în lume, adică cuvinte de-a dreptul prostești, fără un sens, iar melodiile copiate de pe undeva de la vest-est. „Poeții” și „compozitorii” creștini, ca de altfel și ascultătorii, au uitat un lucru simplu - frumusețea. Ceea ce se scrie și se cântă azi nu e frumos. Iar frumusețea poate fi adusă ochilor cititorilor și ascultătorilor doar alipindu-ne frumuseții culturii strămoșilor noștri. Contopindu-ne cu muzica și versul lor noi ne putem dezvolta ca un arbore pe rădăcini trainice. Să drăngănești niște motive numai că e melodios(lucru frecvent întâlnit anume în adunările evangheliste) nu poate fi frumos. Asta nu înseamnă nimic. Demult am încetat a mai citi ceva (îmi stric dispoziția) și m-am întors la clasica care nu m-a amăgit niciodată. Vă mulțumim pentru sunetele melodiei românești pure pe care am auzit-o. N-am ascultat alte cântece fiindcă sunt greoi să primesc prea multă informație, dar aveți doi de „zece” de la noi(eu pot apăsa numai o dată.) dar să știți că și Verei(iar ea simte foarte profund cântecul de altfel și-l cântă foarte bine) i-a plăcut și vocea și melodia. Cred eu că acesta și este darul D-voastră. Dumnezeu să Vă binecuvânteze!
Adăugat în 14/09/2013 de bragagiu
Sanda dragă! ...Am ramas...fără cuvinte, ai o voce minunată, cu care să-L slăveşti pe Domnul! Slavă Lui pentru talentul care l-a pus în tine! Cuvintele sunt sensiblile,ating inimile, în ele găsim mângâiere, alin...unde Doamne, unde Doamne să mă duc? Numai la Domnul putem alerga, El e singurul Mângâietor şi Ajutor! Domnul să te binecuvânteze!
Adăugat în 14/09/2013 de Simo_7
Nu pot să spun decât slăvit și binecuvântat să fie în veci Domnul Dumnezeu Care va dat o voce atât de minunată, dea dreptul minunată și încântătoare! Aceasta este o muzică cu adevărat divină, o muzică dorită de orice suflet născut din Duhul Sfânt, o muzică care exprimă cum nici nu ne putem imagina mai bine, starea și dorința și sentimentul profund al inimii de carne, al inimii care a gustat și văzut ce bun este Domnul. Sunteți o minune a lui Dumnezeu, înzestrată de El cu putere și har ziditor, mângâietor, încurajator și mântuitor. Domnul să fie slăvit și El să reverse mai departe toate binecuvântările Sale peste d-voastră și întreaga familie.
Adăugat în 16/09/2013 de Ioanhapca
Chiar ma face fericita cintarea primita de fratii si surorile mele in Domnul Christos.
Ma simt inconjurata de dragostea voastra, citind comentariile facute de voi imi dau siguranta caci ele, cintarile vor duce la implinirea Cuvintului ca L-a rostit Mintuitorul''Mergeti!{cintati! lucrati orice , oriunde dar numai in numele Lui}.
Fiti binecuvintati de Miel!
Adăugat în 16/09/2013 de sanda_tulics
Fiti binecuvantata sora Sanda, ascult cu mare bucurie toate cantarile cu care Domnul ne incanta inimile dar aceasta este mult placuta sufletului meu, este muzica romaneasca crestina pura, sunteti talentata prin harul Domnului slavit sa fie Domnul care imparte daruri minunate copiilor Sai.
Adăugat în 21/09/2013 de floridinmaracineni
Astazim in biserica poarta Cerului din Timisoara va fi lansat albumul''Roua pentru suflet''Sanda Tulics
Vizionare si auditie placuta tuturor celor interesati!
Fiti binecuvintati!{in serviciul de cult de dimineata}
Adăugat în 22/09/2013 de sanda_tulics
Astăzi la peste un an de la lansarea duhovnicescului album Rouă pentru suflet, mulţumesc din nou Domnului pentru harul de a mă putea desfăta în cântările copiilor Săi. Fiţi binecuvântată scumpa sora Sanda, şi Domnul sa va ajute pentru lansarea unui nou album la fel de plin de har ca si acesta.
Adăugat în 23/10/2014 de floridinmaracineni
Multumesc Domnului și celor care in număr atât de frumos au ascultat acest frumos album, mulțuemsc sincerilor șî îndrăgostiților de Dumnezeu pentru dragostea cu care îl ascultă
Fiți binecuvântați !
Mulțumesc sora Flori!
Adăugat în 23/10/2014 de sanda_tulics
Mulțumesc Resurse Creștine pentru promovarea albumului muzical ''Rouă pentru suflet'' în interpretarea mea. Fie bucuria deplină în inima celor ce -l ascultă așa cum a fost și este în inima mea la înterpretare și audiții.
Adăugat în 28/04/2015 de sanda_tulics
O frumoasa romanta romaneasca inaltata prin mesajul crestin. Unde, incotro, la cine ne putem duce cand ne apasa suferintele si nu poate nimeni sa ne ajute decat Dumnezeu. O voce si o sensibilitate deosebite care impletesc precum o coroana de flori melodia populare cu poezia crestina. Sincere felicitari.
Adăugat în 17/06/2017 de marin2016
Statistici
  • Descărcări: 472
  • Ascultări: 2897
  • Favorită: 4
  • Comentarii: 13
Opțiuni