05 - Recitare 3
Interpret: Cătălin şi Ramona Lup  |  Album: Planul lui Dumnezeu  |  Tematica: Diverse
in 17/06/2011
    12345678910 0/10 X
Il slavim pe Dumnezeu si pentru acest nou proiect intitulat "Planul lui Dumnezeu". Pentru realizarea proiectului a fost nevoie de multa munca, insa ceea ce ne dorim este ca toti sa fiti imbogatiti ascultand acest nou CD.

Acest proiect este o lucrare unica pentru ca iese din tiparul cu care ne-am obisnuit, avand doar 7 piese care sunt de fapt 7 acte. Fiecare act are o tema specifica, prezentand rezumatul biblic al Planului lui Dumnezeu pentru omenire.

Mesajul pe care am vrut sa il transmitem este de fapt ceea ce transmite toata Biblia, si anume ca toti suntem pacatosi si avem nevoie de un Salvator. Singurul Salvator al omenirii este Isus Hristos.

Multumim celor care ne-au ajutat la realizarea CD-ului, lui Mese pentru piese si traducere, lui Dodo pentru chitari, Gabi pentru trompeta, Gabi Cupsa pentru corn, Paul pentru vioara si Flash pentru mixaj si mastering. De asemenea multumim fetelor pentru voci aditionale: Flavia C, Flori, Oana, Ela si Flavia. Multumim Ovidiu Huluban pentru implicarea in acest proiect, vocea ta e extraordinara si nu doar vocea :D

Daca doriti sa luati parte printr-o donatie la ceea ce facem, aveti la dispozitie numerele noastre de cont pe site-ul www.catalinsiramona.com
Asculta online:  
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Descărcări: 608
  • Ascultări: 2628
Opțiuni