Uimire sau zdrobire
Autor: Dan Bercian  |  Album: Diverse  |  Tematica: Consolidare spirituală
in 19/03/2011
    12345678910 9/10 X
Media 9 din 2 voturi
Referințe
Asculta online:  
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"
un mesaj derutant
Sint convins ca ca fratele Dan are o inima buna, insa comparatia intre Domnul Isus si simon nu se potriveste deloc. Comparatia perfecta este intre Filip si Simon, Filip a propavaduit pe Hristos in cetatea Samaritenilor, cari stim ca nu-l cunosteau pe Dumnezeu cum il cunoasteau evreii, si Simon ai uimea cu vrajitoriile lui pe acesti necredinciosi.
Diferenta intre a vindeca pe schiopi si a scoate duhuri din oameni indraciti Fapte. 8;7. este foarte mare, dintre ce facea vrajitorul Simon cu acesti Samariteni.
Diferenta este enorm de mare, incit si acest vrajitor Simon a ajuns sa creada in Evanghelia, pe care o propovaduia Filip Fapte.8;13. si a fost botezat si nu se mai despartea de filip. Sfatuiesc pe oricine sa cercete cu mare atentie diferenta dintre Filip si Simon de la cap. 8 Fapte, in Special pe Fr. Dan Bercian. Ce invatam de la Luca 6.6-11. se aseamana foarte mult cu ce facea Filip la Fapte 8;5,5,7,8-12,13.si noi ca si Ucenici ai Domnului Isus putem insusi aceste invatari, dar nu putem insusi vrajitoriile lui Simon si nici necredinta si rautatea Fariseiilor si a carturarilor. In zilele Noastre intilnim tot mai des Vrajitori, Carturari si Farisei si din nefericire ai gasim pe la anvoane si pe posturi inalte in toate denominatiunile religioase, cari vrajesc pe frati cu tot felul de predici cari gidilesc urechile multora.
Domnul sa ne binecuvinteze pe toti cu Lumina Sa cea minunata si cu totii sa fim niste Ucenici Desavirsiti, ca oricine vede trairea noastra, sa slaveasca pe Tatal nostru cel ceresc.
Adăugat în 17/05/2011 de manuidejeu
Statistici
  • Descărcări: 691
  • Ascultări: 6712
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni