Păcatul rețelelor sociale virtuale
Autor: Iosif Anca  |  Album: Tinerii - cautari si impliniri  |  Tematica: Tineri
in 12/04/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 12 voturi
Asculta online:  
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"
Frate Anca,
Aceasta predica este minunata.este de actualitate.M-a impresionat felul de documentare stiintifica si billica.Slava lui Dumnezeu pentru intepciunea cu care v-a calauzit referitor la problemele vitale ,zilnice cu care ne confruntam.
Fie ca Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca in continuare.
Adăugat în 19/06/2013 de Martamares
V-a pregatit Dumnezeu sa scoateti din foc pe cei ce-si zic copiii LUi dar sunt ''plecati non -stop'' pe F B!
Fiti binecuvintat!
Adăugat în 21/06/2013 de sanda_tulics
La adunarea unde merg eu, chiar PASTORUL ne invata sa stam pe facebook "pentru Domnul", ca sa facem "evanghelizare", pentru ca (facebook) "depinde cum il folosesti" si "nu este pacat" (si atunci probabil ca e obligatoriu)! Mai multe nu pot sa spun (dar aduc inaintea Domnului). Daca mai ieri (prin 2007-2008) aveam "pocaiti-emo" (adica mai mult emo decat pocaiti), astazi pocaitul nu poate nici mort sa renunte la facebook si spune ca "nu este pacat, nu este pacat" - de fapt nevrand sa cerceteze si iubind aceasta moda. Chiar si dintre predicatori/pastori, cunosc doar DOI care nu folosesc facebook! Altii... poate au deschis candva gura impotriva acestui idol dar intre timp si-au facut si ei cont (chiar nu pot da nume dar as avea un exemplu).

Ma bucur ca mai exista (inca) frati, penticostali chiar, care inca spun ADEVARUL! Domnul sa re-aprinda mucul care abea mai fumega, sa deschida ochii copiilor Sai, ca sa ne ajute sa iubim Biblia si nu facebook!!
Adăugat în 02/12/2015 de cst179
Statistici
  • Descărcări: 1315
  • Ascultări: 7478
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 3
Opțiuni