195.Michael Jackson
Autor: Radio Unison  |  Album: Lumea in care traim  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 10/08/2009
    12345678910 0/10 X
Asculta online:  
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"
Buna,as dori sa dezbatem putin acest subiect si sa clarificam niste lucruri care s-au spus in acest articol si nu sunt nici pe departe adevarate. Un lucru este cert din moment ce domnul din inregistrare a fost rocker la viata lui! Un prim lucru care este adevarat din tot ce s-a spus aici este ca Michael a fost o victima,da o victima a diavolului care a vrut sa il transforme la fel cum a facut si cu Lady Gaga insa Michael a refuzat si de aici au inceput toate necazurile lui:accidentul de la filmarea pt Pepsi, acuzatiile false de pedofilie, pierderea unei considerabile parti din averea sa(si ferma de la Neverland nu a vandut-o niciodata ea este inca a lui!)
Michael nu a cerut sa fie venerat! Cine l-a privit precum un idol l-a privit asa pentru ca asa a vrut nu pentru ca Michael a spus "eu sunt idolul vostru inchinati-va mie" Ba mai mult faceti o analiza a cantecelor lui veti observa ca sunt toate despre pace, dragoste, protectia pamantului, Si sa nu mai vorbim despre actele de caritate pe care le-a facut chiar si la noi in Romania(a renovat un orfelinat),apoi fundatia de caritate Heal The World si multe altele. Cum poti sa te iei de un om care a incercat sa faca bine? daca te luai de Lady Gaga iti dadeam toata dreptatea din lume! si iti ofeream si sprijin. Inainte de a acuza pe cineva de un anume lucru incearca mai intai sa faci niste cercetari,sa sapi mai adanc sa poti fi sigur ca afirmatiile tale sunt corecte!
Sunt fana Michael Jackson insa nu il pot compara nici o clipa cu Dumnezeul cel sfant! Imi place muzica lui Michael, o ascult cu placere insa nimic mai mult! Si inca ceva ca fost rocker(satanist) ar trebui sa stii de Iluminatti...ar trebui sa stii va ceea ce ai spus e total eronat si are legatura cu ei!
Adăugat în 30/08/2012 de Bybymj
Statistici
  • Descărcări: 243
  • Ascultări: 423
  • Comentarii: 1
Opțiuni